Eten in Leiden groepen

Groepen

Groepen bij Olivier!
Belgisch Biercafé Olivier Leiden is gevestigd in het voormalig St. Elisabeth ziekenhuis aan de Hooigracht. Dit historische pand met een rijke geschiedenis maken een bezoek aan Olivier nog eens te meer een omweg waard. Dit is de huiskamer van Leiden met fantastische speciaalbieren die alleen ervaren kan worden door een bezoek. Omdat Olivier van vele markten thuis is kunt u uw eigen evenement samenstellen.

Mogelijkheden

Olivier Leiden biedt nu ook de beste plek in Leiden aan voor al uw zakelijke en privé gelegenheden. Wij hebben een gedeelte van ons café omgetoverd tot de perfecte plek voor uw seminar, training, feesten, verjaardagsborrel, of zelfs bruiloft. Deze ruimte, met uitzicht op onze prachtige tuin, kan compleet worden ingericht naar uw wensen.

  • Gerechten naar uw voorkeur
  • Uw favoriete muziek afspelen
  • U kunt ook terecht in De Zaal van Olivier

Van vergaderingen en bruiloften tot diners en uitgebreide borrels, het is allemaal mogelijk bij Olivier Leiden. Stel eenvoudig uw eigen evenement samen en ervaar zelf de authentieke sfeer! Liever via de mail of telefonisch een offerte ontvangen? 071 512 2444

Zakelijk

Olivier Leiden kan veel verschillende evenementen organiseren, en dat in allerlei verschillende ruimtes en sferen.

Contact

UTRECHT
Achter Clarenburg 6a
3511 JJ Utrecht
030 2367876
directantwoord@cafe-olivier.be

OPENINGSTIJDEN
Elke dag open vanaf 12:00